Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівський бронетанковий завод

publicist.in.ua

Вівторок, 2 вересня 2014, 17:17

Прокуратура розслідує факт передачі керівництвом "Львівського бронетанкого заводу" держтаємниці іноземцям

львівський бронетанковий завод

Прокуратури розслідують кримінальне провадження через передачу керівниками ДП "Львівський бронетанковий завод" іноземним установам конфіденційної інформації про деякі моделі танків.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"18 серпня цього року розпочато кримінальне провадження за фактом передачі 11 січня 2012 року посадовими особами державного підприємства "Львівський бронетанковий ремонтний завод" представникам іноземних установ науково-технічних та інших відомостей про танк Т- 72 і БТР-80К, що становлять конфіденційну інформацію, що є власністю держави", – розповів спікер Генеральної прокуратури України Юрій Бойченко на брифінгу в Києві у вівторок.

Кримінальне провадження розслідують за ч. 1 ст. 330 Кримінального кодексу (передача або збирання з метою передачі іноземним підприємствам, установам, організаціям або їх представникам відомостей, що становлять службову інформацію, зібрану у сфері оборони країни, особою, якій ці відомості були довірені або стали відомі у зв'язку з виконанням службових обов'язків, за відсутності ознак державної зради або шпигунства).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.