Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

василь молдован

Вівторок, 2 вересня 2014, 17:44

Помічник Фаріон став одним із двох лауреатів премії Степана Бандери, яку вона заснувала

василь молдован

Народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Фаріон у Львові під час святкової церемонії посвяти першокурсників Львівської політехніки вперше вручила студентську премію ім. Героя України Степана Бандери двом лауреатам, серед яких її помічник Василь Молдаван. 

Про це повідомила прес-служба ВО «Свобода».

«Лавреатами премії, яку заснувала свободівка, стали Василь Молдован та Андрій Витрикуш – студенти Національного університету "Львівська політехніка", - сказано у повідомленні.

«Василь Молдован – організатор молодіжного фестивалю, присвяченого дню народження Євгена Коновальця "Зашків – Земля Героїв", який проходить щорічно на батьківщині Коновальця у селі Зашків Жовківського району Львівщини. Він же – ініціятор встановлення наметового містечка під стінами Львівської обласної державної адміністрації в знак протесту проти ухвалення Верховною Радою України закону "Про засади державної мовної політики" Ківалова-Колісніченка у 2012 році. У листопаді 2013 року став ініціятором проведення у Львові безстрокової акції протесту "Львівський ЄвроМайдан", а згодом – засновником громадських організацій "Львівський ЄвроМайдан", "Львівський АвтоМайдан" та громадського формування з дотримання правопорядку у Львові "Самооборона Львівського ЄвроМайдану", - сказано у повідомленні. 

Проте громадськості Львова Василь Молдована перед усім відомий тим, що він є помічником народного депутата Ірини Фаріоон.

Василь Молдован заявив, що 7 тис. грн. , тобто грошову частину премії, яку йому вручили, надішле на потреби добровольчого батальйону "Січ", в якому воює багато його друзів та колег.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.