Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

відключення електрики

mistovechirne.in.ua

Середа, 3 вересня 2014, 11:59

"Львівобленерго" склало графік аврійних відключень

відключення електрики

Графік аварійних відключень ПАТ „Львівобленерго” на період з 01 жовтня 2014 року по 01 жовтня 2015 року погоджений Держенергонаглядом, і з 04 серпня 2014 року знаходиться на погодженні у Львівській облдержадміністрації.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ПАТ "Львівобленерго".

З метою збалансування роботи Об’єднаної енергосистеми України розроблені заходи, зокрема графіки аварійних відключень, які щорічно складаються енергопостачальними компаніями України, в тому числі і ПАТ "Львівобленерго".

Ця робота здійснюється згідно з "Інструкцією про складання і застосування графіків обмеження та аварійного відключення споживачів, а також протиаварійних систем зниження електроспоживання", – затвердженою наказом No456 промисловості України від 23.11.2006 року.

Такі графіки аварійних відключень розробляються і діють з 01 жовтня поточного року по 01 жовтня наступного року, погоджуються відповідними органами згідно з встановленим чинним законодавством порядку.

Графік аварійних відключень ПАТ „Львівобленерго” на період з 01 жовтня 2014 року по 01 жовтня 2015 року погоджений Держенергонаглядом, і з 04 серпня 2014 року знаходиться на погодженні у Львівській облдержадміністрації.

На даний час до 01 жовтня 2014 року чинний графік аварійних відключень з 01 жовтня 2013 року по 01 жовтня 2014 року.

Графіки аварійних відключень вводяться в дію енергопостачальними компаніями, в тому числі і ПАТ „Львівобленерго”, лише по спеціальному розпорядженню Національної енергетичної компанії „Укренерго”, узгодженим з Міністерством енергетики та вугільної промисловості України, у разі виникнення аварійного дефіциту потужності в Об’єднаній енергосистемі України.

Припинення дії графіків аварійних відключень також здійснюється лише по спеціальному розпорядженню Національної енергетичної компанії „Укренерго” за узгодженням з Міненерговугілля.

На сьогоднішній день розпорядження НЕК „Укренерго” про ведення графіків аварійних відключень немає, є лише лист Міненерговугілля No 01/32-1753 від 28.08.2014 року для всіх енергопостачальних компаній України, в тому числі ПАТ „Львівобленерго”, про застосування графіків в необхідних обсягах у разі виникнення дефіциту потужності в регіоні і, відповідно, порушення балансу Об’єднаної енергосистеми України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.