Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бтр

Середа, 3 вересня 2014, 12:40

На Львівщині пройдуть міжнародні військові навчання за участю військових США

бтр

У навчаннях, які заплановані на 16-26 вересня на Яворівському полігоні, можуть взяти участь 200 військовослужбовців США та понад 1100 військових з інших країн.

Про це повідомляє сайт тижневика "МИГ"

Міноборони США планує провести спільні навчання Rapid Trident в Україні, в них можуть взяти участь 200 американських військовослужбовців. Про це повідомив представник Європейського командування збройних сил США Грегорі Хікс.

Також передбачається участь більше 1100 військових з Азербайджану, Канади, Грузії, Німеччини, Молдови, Польщі, Литви, Латвії, Румунії та Великобританії.

Навчання заплановані на 16-26 вересня.

Британські військовослужбовці поки не прийняли остаточного рішення щодо участі в навчаннях. Про це заявив заступник міністра оборони Британії Джуліан Брейзер в ході відвідування військових маневрів НАТО в Польщі.

За словами чиновника, британська влада наразі розглядає таку можливість, хоча остаточне рішення ще не прийнято, передає Російська служба Бі-бі-сі.

Брейзер зазначив, що, незважаючи на те, що Україна не є членом НАТО, альянс повинен послати чіткий сигнал російському президентові Володимиру Путіну.

Нагадаємо, навчання "Репід Трайдент" є щорічними. Минулого року вони розпочалися 8 липня,  на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені гетьмана України Петра Сагайдачного (Яворівський полігон).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.