Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гривні

linkedin.com

Середа, 3 вересня 2014, 16:20

Львів'янин отримав штраф розміром 2,5 млн грн з конфіскацією майна за ухилення від сплати податків

гривні

Працівники ГУ Міндоходів у Львівській області викрили 67-річного львів’янина - директора одного з підприємств Львівщини, який умисно ухилявся від сплати податків.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Слідчі податкової міліції Головного управління Міндоходів у Львівській області викрили 67-річного львів’янина - директора одного з підприємств Львівщини, який умисно ухилявся від сплати податків в особливо великих розмірах, документально оформлюючи неіснуючі операції з фіктивними фірмами.

За такі махінації Сихівський районний суд м. Львова визнав його винним у вчиненні умисного ухилення від сплати податків та призначив покарання у вигляді штрафу на суму 2,5 млн. грн. з конфіскацією особистого майна.

Нагадаємо, Директор ще одного підприємства в період з грудня 2011 по березень 2014 років, при нарахуванні та виплаті заробітної плати, умисно не сплатив до бюджету податок з доходів фізичних осіб на загальну суму понад 3 млн. грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.