Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підручники

profspilka.kiev.ua

Середа, 3 вересня 2014, 16:42

Для вчителів створили електронний архів підручників

підручники

Вчителі зможуть переглядати і залучати до навчання 245 електронних версій підручників, серед яких 48 нових підручників для 6 класу.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Самостійно обирати підручники для навчання вчителям дозволяє перший за всю освітню історію України електронний репозитарій (архів) http://ua.lokando.com/start.php, - повідомили у Міністерстві освіти і науки України.

На початку вересня в репозитарії очікуються всі підручники для 1, 2, 3, 5 і 6 класів. Саме цей портал буде платформою і для проведення нового конкурсу з відбору підручників для 4 і 7 класів.

Сьогодні кожен користувач може ознайомитися з покроковою інструкцією, як користуватися репозитарієм http://ua.lokando.com/portal/main.php?todo=showObjDataInDiv#objid=102435&type=objectdetail, а також «Як зареєструватися на сайті репозитарію»

http://ua.lokando.com/portal/main.php?todo=showObjDataInDiv#objid=102435&type=objectdetail.

Зареєстровані користувачі матимуть доступ не тільки до електронних версій підручників, а й різноманітного навчального матеріалу (аудіозаписи, ілюстрації, тести, конспекти уроків тощо). Свої пропозиції щодо матеріалів, а також зауваги і побажання з приводу користування репозитарієм учителі можуть надсилати на електронну скриньку: bhv.kiev@gmail.com.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.