Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прокуратура Львівської області

gazeta.lviv.ua

Четвер, 4 вересня 2014, 15:56

Прокуратура зацікавилася отруєнням спортсменок у львівському кафе

прокуратура Львівської області

Прокуратура взяла на контроль хід розслідування кримінального провадження за фактом харчового отруєння спортсменів.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що вчора, 3 вересня, близько 21:00 год. до закладу охорони здоров’я з діагнозом гостра кишкова інфекція госпіталізовано 11 осіб. З’ясовано, що усі госпіталізовані особи є членами спортивної команди з водного поло, які напередодні відвідували басейн в одному із спортивних закладів м. Львова та харчувалися в кафе на його території.

За вказаним фактом Шевченківським райвідділом міліції м. Львова розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 325 КК України (за фактом порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічним, іншим інфекційним захворюванням та масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням)).

Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює прокуратура Шевченківського району м. Львова. Наразі прокуратурою району винесено постанову про проведення перевірки вказаного закладу громадського харчування органами санітарно-епідеміологічної служби Львівської області. На даний час працівниками міліції проводиться огляд місця події із залученням працівників СЕС. Останніми, також відібрано проби води із басейну для відповідного дослідження.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.