Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

консульство

Четвер, 4 вересня 2014, 16:13

Активісти вимагали в консульства Чехії підтримати санкції проти РФ

консульство

Сьогодні у Львові відбувся пікет, де громадські організації вимагали у консульста Чехії підтримати санкції проти Росії, які пропонує Євросоюз.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Прийшли висловити своє неприємне здивування, що Чеська Республка не бажає вгамувати агресора, – запевнили учасники акції.

На акції було близько 20 осіб. Вони тримали плакати, із зображеннями подій Празької весни.

"Мала б бути пам'ять, що російський агресор є непередбачуваним. Якщо ми рік тому не могли уявити, що буде війна в Україні, то ніхто не знає, чи дійде через декілька місяців ця війна і до Чехії".

Пікетувальники підготували звернення від громадських активістів Львова, в якому вимагажться, щоб чеська влада підтримала санкції.

"Недавно чеський президент і парламент не підтримали позицію більшості країн Європеського союзу стосовно жорстіких санкцій проти агресора 21-го століття, Російської Федерації, яка веде неоголошену війну на українському Донбасі", - Юрій Шивала, громадський сектор Євромайдану

До пікетевальників вийшов Генеральний консул Чеської Республіки у Львові Мірослав Кліма та заявив, що підтримує вимоги протестувальників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.