Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

старосамбірська рда

Четвер, 4 вересня 2014, 17:23

Помер колишній голова Старосамбірської РДА

старосамбірська рда

Керівництво і колектив Старосамбірської районної державної адміністрації висловило співчуття рідним і близьким Володимира Горбового, знаного на Львівщині політика та громадського діяча, з приводу його смерті.

Про це повідомила прес-служба райдержадміністрації. 

Володимир Іванович Горбовий народився 26 вересня 1961 року в м. Старий Самбір, громадянин України. Освіта вища. У 1983 році закінчив Дрогобицький державний педагогічний університет ім.. І. Франка за спеціальністю «Вчитель математики і фізики». У 2002 році закінчив Львівський регіональний інститут державного управління Української академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Магістр Державного управління». Був одружений. Виховав двох синів та трьох онуків. Проживав в м. Старий Самбір.

З 1992 по 1994 рік працював Представником Президента України в Старосамбірському районі.

У 1990, 1998, 2006, 2010 роках обирався головою Старосамбірської районної ради..

З 1990 по 19994 рік обирався депутатом Львівської обласної ради І-го демократичного скликання. Депутат районної ради, І, ІІІ, IV,V,VIдемократичних скликань.

З 2002 року помічник–консультант депутата Верховної Ради України.

З 2006 року голова Добровільної організації рад Асоціації гірських районів Львівщини «Бойківські Бескиди» (Дрогобицький, Самбірський, Сколівський, Старосамбірський, Турківський райони).

З 2007 року голова правління Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» (до складу Асоціації входять районні ради Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької областей та Львівська і Івано-Франківська обласні ради).

З 2008 року постійний Національний представник України в Карпатському Єврорегіоні.

З 2009 року член Координаційної дорадчої ради з питань транскордонного співробітництва та розвитку Єврорегіонів при Міністерстві регіонального розвитку та будівництва України.

З 2010 року уповноважений з питань транскордонного співробітництва та розвитку Єврорегіонів Міністерства регіонального розвитку та будівництва України; член Асамблеї Єврорегіонів та прикордонних регіонів.

З 2011 року заступник голови Асоціації органів місцевого самоврядування «Ради Львівщини».

З 2012 року голова Асоціації органів місцевого самоврядування «Ради Львівщини».

З 1998 року голова районної партійної організації «Народний Рух України».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.