Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львіввугілля

regionews.ua

П'ятниця, 5 вересня 2014, 16:22

Львівська ОДА просить в міністра гроші для ДП «Львіввугілля»

львіввугілля

Т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський звернувся до Міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Продана щодо виділення коштів ДП «Львіввугілля».

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«На сьогодні у вугільній галузі Львівщини склалась критична ситуація у зв’язку із зупинкою роботи збагачувальної фабрики ПАТ «Львівська вугільна компанія» з 22.08.2014. На підприємстві існує заборгованість з виплати заробітної плати в сумі біля 10 млн. гривень,» – йдеться у листі очільника Львівщини до міністра.

Зупинка роботи збагачувальної фабрики привела до зупинки переробки вугілля та відвантаження його на теплові електростанції. Єдиним джерелом надходження коштів для ПАТ «Львівська вугільна компанія» є збагачення вугілля для ДП «Львіввугілля», йдеться в листі. 

До слова, прокуратура подала до суду заяви 24 працівників ПАТ «Львівська вугільна компанія» про видачу судових наказів про стягнення нарахованих, але не виплачених 134 тисяч гривень зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.