Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

http://milicia.lviv.ua

Четвер, 14 червня 2012, 09:53

Вкрадений трансформатор злодії хотіли здати на металобрухт

Крадії викрали трансформатор з насосної станції заводу і хотіли його здати в пункт металоприйому. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Працівники міліції затримали їх «на гарячому», коли лиходії вже погрузили трансформатор на причіп автомобіля.

12 червня, у Золочівський РВ надійшла заява від директора одного з товариств з обмеженою відповідальністю про те, що невідомі особи, шляхом розрізання металевих дверей, проникли в приміщення насосної станції заводу, звідки вчинили крадіжку трансформатора.

Своїми злочинними діями зловмисники спричинили підприємству збитки у сумі близько 10 тис. грн.

Працівники райвідділу встановили, що крадіжку скоїли 21-річний та 23-річний жителі с. Вороняки та 24-річний мешканець Золочева. 

За цим фактом наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 3 ст. 185 КК України. За крадіжку, поєднану з проникненням у приміщення, лиходіям загрожує до шести років позбавлення волі.

Правоохоронці застерігають: окрім кримінальної відповідальності, подібні дії можуть обернутись трагедією для горе-крадіїв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.