Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

шейка

Понеділок, 8 вересня 2014, 14:29

Депутат облради Шейка вийшов з фракціїї "Батьківщина"

шейка

Депутат Львівської облради Орест Шейка подав заяву на вихід із фракції "Батьківщина", натомість всупив до партії Блок Петра Порошенка (колишня ВО "Солідарність").

Про це він розповів коресподенту Варіантів.

"Я ніколи не був членом партїї "Батьківщина". Місяць тому я заявив про свій вихід із фракції "Батьківщина" тому, що не бачу в ній змісту. Адже у фракціїї збільшується вплив з боку партії", - пояснив Шейка.

Нагадаємо, що рік тому дептупат відмовився вступатати до ВО "Батьківщина", адже був обраний до Львівської облради за списком партії "Фронт змін".

Зараз Орест Шейка є членом партії Блок Петра Порошенка.

"Вважаю, що сьогодні, якщо ми плануємо будувати Україну, ми повинні не лише докластиля до сил президента, а і впливати на них. Ця політична сила повинна, в решті, будувати країну", - заявив Шейка.

Шейка скептично поставився до ідеї створення пропрезидентської фракції у Львівській облраді вже наступного пленарного засідання, яке відбудеться завтра, 9 вересня.

"Найближчим часом у Львівській обласній раді пропрезидентська фракція ще не сформується", - сказав він. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.