Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівський ветеринарний університет

wz.lviv.ua

Понеділок, 8 вересня 2014, 17:53

Двоє студентів Львівського ветеринарного університету стали бійцями АТО

львівський ветеринарний університет

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького сьогодні, 8 вересня, проводжав двох студентів університету Гната Тарасюка та Олексія Оксаніченко в АТО на місце дислокації батальйону «Шторм», де вони служать. 

Про це повідомила прес-служба ЛНУВМ та БТ імені С.З.Ґжицького.

З 29 серпня по 8 вересня вояки добровільного батальйону «Шторм» (м.Одеса) перебували у відпустці. Хлопці побували у рідних домівках на Івано -Франківщині та Черкащині, а також приїхали до університету, де їх зустріли ректор, викладачі, однокурсники з факультетів ветеринарної медицини та харчових технологій і екології.

Під час зустрічі з ректором та викладачами, хлопці розповіли, що вони не випадково потрапили до одеського загону добровольців. У той час, коли формувався загін, вони перебували в Одесі. Обидва зрозуміли, що це їхнє призначення – захищати рідну землю.

«Це не має значення, звідки ти родом – Україна одна для всіх, - сказав Олексій Оксаніченко з Городища Черкаської області. Ректор університету, професор Володимир Стибель, дізнавшись, чого потребують студенти-воїни, дав доручення до їхнього від’їзду придбати необхідне взуття та одяг.

Він також доручив відповідальним особам підтримувати зв’язок з командуванням та волонтерами батальйону. Радісно зустріли своїх колег учасники студентського хору. Вони заспівали їм «Многая літа!» і побажали повернутись живими.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.