Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівелектротранс

Вівторок, 9 вересня 2014, 09:01

ЛКП «Львівелектротранс» отримало нового директора

львівелектротранс

Від сьогодні на посаду нового директора ЛКП «Львівелектротранс» призначено колишнього начальника автомобільної служби ПАТ «Львівгаз» Сергія Васільєва.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Довідка
Васільєв Сергій Вікторович, 1957 року народження.
З лютого 2014 року працював начальником автомобільної служби ПАТ «Львівгаз».
З березня 2011 року до лютого 2014 року працював у приватній технічній регіональній фірмі «Турбокар» виконавчим директором.
З червня 2005 року до лютого 2011 року — заступник начальника управління Західного територіального командування Внутрішніх військ МВС України з озброєння — начальник технічної частини. В лютому 2011 року звільнений зі служби у відставку.
У 1996-2005 роках — начальник автомобільної служби, заступник командира 2 Галицької окремої бригади Внутрішніх військ у технічній частині й озброєнні (м. Львів).
У 1992-1996 роках — командир учбового батальйону, заступник командира бригади у технічній частині 7 окремої учбової бригади Внутрішніх військ МВС України (м. Золочів Львівської області).
У 1979-1992 роках — командир учбового взводу, заступник учбової роти, заступник командира учбового батальйону, начальник штабу — заступник командира учбового батальйону 70 учбової бригади УВВ МВС СРСР по УРСР і МРСР Внутрішніх військ МВС СРСР Української і Молдавської РСР.
В 1988-1989 роках виконував завдання по охороні громадського порядку в місті Єреван.
За період служби був нагороджений державними нагородами, зокрема, у 2007 році — «За військову службу Україні».
Одружений, виховує трьох дітей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.