Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

колонія

062.ua

Вівторок, 9 вересня 2014, 11:17

Сихівська колонія порушила права півсотні амністованих в'язнів

колонія

Прокуратура Сихівського району міста Львова вжила заходів реагування щодо неправомірних дій посадовців Львівської виправної колонії №48, які порушили Закону України «Про амністію у 2014 році».

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Так, службовці установи при скеруванні подань до суду не застосовували стосовно засуджених, які мали право на амністію, відповідних положень зазначеного закону, що передбачають звільнення від відбування покарання. Як наслідок, було порушено права близько півсотні в’язнів.

При цьому, виявлено також факт безпідставного застосування адміністрацією колонії згаданих положень закону стосовно ув’язненого, щодо якого не поширюється акт амністії.

З огляду на це, прокуратурою Сихівського району внесено подання на адресу керівництва ЛВК №48, за наслідками розгляду якого відновлено порушені права засуджених та притягнуто до відповідальності винних посадових осіб виправної установи.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.