Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дубляни

panoramio.com

Вівторок, 9 вересня 2014, 11:35

Дубневичі з колегами за 16,5 млн грн облаштують каналізацію в Дублянах

дубляни

Дублянська селищна рада Самбірського району Львівської області за результатами відкритих торгів замовила будівництво каналізаційних мереж, каналізаційно-насосних станцій та очисних споруд в селищі за 16 млн 448 тис. грн у ТОВ «Енергія-Монтажсервіс».

Про це повідомляється у Віснику державних закупівель, пишуть "Наші гроші. Львів".

Джерелом фінансуванням закупівлі вказано кошти місцевого бюджету України, державного та обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. Роботи планують завершити до кінця січня 2016 року.
Власником ТОВ «Енергія-Монтажсервіс» є є дві компанії: ПП “Аркада – Сервіс” (76%) та ТОВ НВП “Енергія — Новояворівськ” (24%).

Власником “Аркада — Сервіс”, яка співпрацює з компаніями братів Дубневичів, є Лемик Назарій Ігорович із села Зубри.

Ще три юридичні особи є засновниками НВП “Енергія — Новояворівськ”. Найбільшу частку має ТОВ “АПП “Львівське” братів Ярослава і Богдана Дубневичів (92,4%) із того ж села Зубри. Незначну решту мають два місцеві комунальні підприємства: “Новояворівськтеплокомуненерго” та “Міські електричні мережі”.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.