Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

класична музика

theguardian.com

Вівторок, 9 вересня 2014, 12:59

Частина коштів з фестивалю «Музика у старому Львові» пішла на потреби АТО

класична музика

Львівська філармонія перерахувала частину коштів від фестивалю «Музика в старому Львові» на потреби Української Армії.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної філармонії.

Як розповів генеральний директор Львівської обласної філармонії Володимир Сивохіп: «Дирекція філармонії перерахувала 10 000 грн. в Центр забезпечення «Народна Самооборона», який є громадським об'єднанням, заснованим Комітетом Майдану Львівщини та Народною Самообороною Львівщини у Співпраці з Центром Військового Капеланства. Кошти спрямовані на придбання необхідних засобів захисту військових, що будуть безпосередньо доставлені в зону АТО».

Нагадаємо, з 15 до 31 серпня у Кракові та Львові синхронно відбувались досить важливі музичні події – Міжнародний фестиваль «Музика в старому Львові» та «Музика в старому Кракові».

Краків приймав гостей вже у 39-й раз, а ось місто Лева на цьому фестивалі вперше. В рамках відзначення свого 20-ти річчя, ініціатором проведення фестивалю виступив оркестр Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.