Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ТЕК

http://www.sribnazemlja.org.ua

Четвер, 14 червня 2012, 11:33

8-річний хлопчик отримав опіки внаслідок ураження струмом у трансформаторній підстанції

Вчора,13 червня, близько 19.00 внаслідок самовільного проникнення в приміщення  другого поверху РУ-10кВ трансформаторної підстанції №318 в с. Велике Колодно Кам’янка-Бузького району був уражений електричним струмом хлопець 2004 року народження. Про це повідомляє Відділ корпоративних зв’язківПАТ «Львівобленерго».

 

В результаті потерпілий отримав опіки двох рук та плеча і був госпіталізований.

Правоохоронці, які проводять розслідування нещасного випадку вважають, що потерпілий був не один. Особи інших учасників проникнення в підстанцію встановлюються.

Двоповерхове приміщення діючої електроустановки згідно з вимогами Правил улаштування електроустановок було закрито на замок і на момент проникнення в тому числі.

На приміщенні встановлені застережні знаки про небезпеку ураження електричним струмом. Сходи на другий поверх підстанції були демонтовані для запобігання проникнення сторонніх осіб.

Потерпілий проник в приміщення електроустановки по саморобній приставленій трьохметровій драбині через резервний отвір для плити прохідних ізоляторів розміром 60 на 40 см. При цьому щит, яким було закрито резервний отвір, було зірвано.

Ведеться  розслідування нещасного випадку.

Працівники ПАТ «Львівобленерго» щороку проводять навчальні та практичні заняття з дітьми на тему електробезпеки, проводяться лекції-екскурсії. Для кращого сприйняття інформації дітям вручають буклети-пам’ятки з правилами електробезпеки. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.