Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

філарет

tsn.ua

Середа, 10 вересня 2014, 09:27

Львів відвідає Філарет (програма)

філарет

На запрошення Високопреосвященного митрополита Львівського і Сокальського Димитрія 12-14 вересня Львівську єпархію з Першосвятительським візитом відвідає Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Офіційна програма візиту:

12 вересня 2014 року, п’ятниця:
15:20 – зустріч Святійшого Патріарха Філарета у м. Львові.

13 вересня 2014 року, субота:
10:00 – у день Покладення поясу Пресвятої Богородиці Святійший Патріарх Філарет очолить Літургію біля цілющого джерела у присілку Заглина, с. Монастирець, Жовківського р-ну, – місці чудесного явлення Пресвятої Богородиці.
18:00 – Святійший Патріарх Філарет звершить Всенічне бдіння у Покровському кафедральному соборі (м. Львів, вул. Грушевського, 2).

14 вересня 2014 року, неділя:
10:00 – Святійший Патріарх Філарет відвідає Пустомитівське благочиння (деканат) і освятить храм на честь першоверховних апостолів Петра і Павла у с. Давидові та звершить першу Божественну Літругію в новоосвяченому храмі.
15:00 – Святійший Патріарх Філарет відбуде до м. Києва.

Участь у Патріарших богослужіннях можуть взяти всі охочі. До цілющого джерела присілка Заглина організовується всенародна проща. За детальнішою інформацією можна звертатись до настоятелів храмів Київського Патріархату, до контактних осіб єпархіального паломницького центру «Покров» або безпосередньо до Покровського кафедрального собору (м. Львів, вул. Грушевського, 2).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.