Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

віяна пам'ять

molody.kiev.ua

Середа, 10 вересня 2014, 11:43

Львівські журналісти пом'януть загиблих колег у річницю смерті Гонгадзе

віяна пам'ять

У вівторок, 16 вересня, о 19:00 біля пам’ятника Шевченку у Львові розпочнеться Акція пам’яті загиблих та постраждалих журналістів, присвячена пам’яті Георгія Гонгадзе та всіх загиблих і постраждалих журналістів.

Про це повідомили організатори заходу.

Починаючи з 2005 року, 16 вересня, у день зникнення Георгія Гонгадзе, громадськість щорічно організовує мітинги, де вшановує пам’ять всіх загиблих журналістів.

Активісти Незалежної медіа-профспілки України у 14-ті роковини смерті Гонгадзе запрошують журналістів запалити свічки, принести чи оголосити свої гасла та долучитися до хвилини мовчання.

Акція є всеукраїнською - цього дня в Києві і в інших містах країни також відбудеться мітинг-реквієм пам’яті Георгія Гонгадзе і всіх загиблих українських журналістів.

Львівські журналісти та небайдужа громадськість збереться біля пам’ятника Шевченку і там дізнається більше про стан справи Гонгадзе та ситуацію з постраждалими журналістами зі всієї України впродовж останнього року.

Учасники акції попрямують ходою до Дерева пам’яті Георгія Гонгадзе та загиблих журналістів України, де запалять свічки, згадають молитвою і віршованими рядками загиблих колег. Також активісти прикріплять фотографії журналістів, що загинули чи постраждали під час Майдану та АТО, на імпровізовану стіну пам’яті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.