Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

палац графа Бадені

Середа, 10 вересня 2014, 15:16

Влада та громадськість Буська провели толоку на території палацу графа Бадені

палац графа Бадені

9 вересня за ініціативи робочої групи по збереженню палацу графа Бадені проведено толоку на території колишнього військового містечка №12, яке включає в себе сам палац, допоміжні будівлі та напіврозвалені гаражі.

Про це повідомила прес-служба Буської райдержадміністрації.

Попри те, що останній раз благоустрій проводили у квітні цього року, територія містечка знову вкрилася за літній період чагарниками та бур’янами, потребувала спеціальних знарядь праці та робочих рук.

Загалом участь у упорядкуванні території, яку було розподілено між організаціями, взяло участь кілька сотень людей.

 

Як зазначив голова Буської райдержадміністрації Богдан Гринишин, необхідно провести ще декілька толок, аби повністю розчистити територію навколо палацу, адже за один день це зробити складно. Тому невдовзі роботи по упорядкуванню досить значної території навколо палацу графа Бадені будуть продовжені.

Нагадаємо, палац графа Бадені найближчим часом можуть передати з відання Міністерства Внутрішніх Справ у власність територіальної громади Буська.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.