Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

хабар

erve.ua

Середа, 10 вересня 2014, 15:26

Судитимуть посадовця ДП "Львіввугілля" через хабар

хабар

Судитимуть посадовця ДП "Львіввугілля" за одержання 34 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Посадовець обвинувачується в отриманні 34 тис. грн. неправомірної вигоди від керівника одного із суб’єктів господарювання.

Встановлено, що за ці кошти службовець посприяв в укладенні ДП «Львіввугілля» договорів на постачання цьому підприємству у першочерговому порядку та у стислі терміни вугільної продукції, вагою понад 400 тонн.
За наслідками проведених оперативно-розшукових заходів, 23 липня посадовця було затримано «на гарячому», при одержанні другої частини обумовленої неправомірної вигоди у сумі 24 тис. грн.

Його дії кваліфіковано за ч.2 ст.369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави).

Запобіжним заходом підозрюваному обрано заставу. Обвинувальний акт стосовно нього затверджено та 9 вересня скеровано до суду прокуратурою Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.