Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ігор васюник

Середа, 10 вересня 2014, 16:00

"Народний фронт" висуне кандидатів в нардепи у п'ятницю, – Васюник

ігор васюник

Партія «Народний фронт» висуватиме кандидатів в депутати до Верховної Ради, швидше за все, на черговому з’їзді у п’ятницю. 

Про це у своєму Facebook написав нардеп Ігор Васюник.

"Тривають переговори щодо формату участі у позачергових виборах до парламенту. Однозначно - це буде об’єднання демократичних сил для спільної перемоги та обрання проукраїнської більшості в парламенті", зазначив політик.

За словами нардепа, при партії "Народний фронт" створили військову раду, куди увійдуть командири добровольчих батальйонів.

Також Васюник повідомив, що лідером партії «Народний фронт» обрали прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, а керівником центрального штабу – Олександра Турчинова.

"Участь у з’їзді взяли: Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов, Арсен Аваков, Людмила Денисова, Андрій Парубій, народні депутати Лілія Гриневич, Лідія Котеляк, Михайло Хміль та інші. Серед почесних гостей – Тетяна Чорновол, Андріан Шкіряк, Вікторія Сюмар, Михайло Гаврилюк, Вікторія Сюмар, комбат добровольчого батальйону «Укроп» та комбат «Азову» Андрій Білецький", написав Васюник у Facebook.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.