Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

телефонний тероризм

ukurier.gov.ua

Четвер, 11 вересня 2014, 09:56

У Львові "мінували" аеропорт "Львів" та торгові центри "Іскра", "Магнус" та "Марк"

телефонний тероризм

Вчора, 10 вересня, на телефон 102 надійшло 4 фальшиві повідомлення про замінування.

 

Про це повідомляє прес-служба Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зокрема, о12.18 невідома особа на телефон адміністрації ТЦ «Магнус», м. Львів, вул. Шпитальна, 1 (Шевченківський район) повідомила про замінування будівлі торгового центру. 

О 12.26 невідома особа на телефон довідкового бюро міських кас аеропорту Львів ( вул. Гнатюка, 20) повідомила про замінування ДП Міжнародного аеропорту “Львів” імені Данила Галицького (вул. Любінська, 168, Залізничний район).

Зокрема, о 12.36 невідома особа повідомила про замінування будівлі торгового центру «Марк», м. Львів, вул. Княгині Ольги, 95 (Франківський район).

О 12.48 невідома особа на телефон чергового ГУ МВСУ у м. Львові ( тел. 102) повідомила про замінування будівлі торгового центру «Іскра», м. Львів, вул. Сихівська, 16 (Сихівський район) 

У всіх випадках анонім не висував вимог, виконання яких могло б відвернути вибух.

Правоохоронці евакуювали людей з відповідних приміщень та провели обстеження. Щоправда, кожне повідомлення про замінування виявилося фальшивим, тому міліція наразі встановлює особу "мінувальника".

Наразі проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.