Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

танці

gazeta.lviv.ua

Четвер, 11 вересня 2014, 10:59

У Львові танцюватимуть, аби допомогти військовим

танці

Танцювальні клуби Львівської області спільно із спортивним комплексом «Грація», що на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36), цієї суботи, 13 вересня, проведуть показові змагання задля збору коштів для підтримки українських військових.

Про це повідомив прес-центр ТВК «Південний».

Як розповіла директор спорткомплексу «Грація» Ганна Лащук, з ініціативою допомогти захисникам України виступили практично усі танцювальні клуби Львова: «Едельвейс», «Фокстрот», «Лідер», «Аеліта», «Вікаданс», «Діадема», «Фламінго», «Динамо» та інші. Усі вони виведуть на паркет своїх вихованців, які продемонструють свою хореографічну майстерність.

Натомість кошти, зібрані під час змагань, а також усі кошти, отримані за вхідні квитки на захід, будуть передані у Гарнізонний храм свв. Петра і Павла для подальшої закупівлі засобів захисту українським військовослужбовцям.

Відтак танцювальні клуби Львівщини закликають усіх небайдужих львів’ян та гостей міста прийти на змагання та підтримати військових, придбавши вхідний квиток, вартістю 30 гривень.

Загалом участь у змаганнях з бальних танців братиме кілька сотень пар танцюристів. Підтримають своїми танцювальними вміннями українських військових і наймолодші львівські танцюристи – шестирічні хлопчики та дівчатка.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.