Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівська залізниця

portal.lviv.ua

Четвер, 11 вересня 2014, 14:50

Львівська залізниця змінює графік курсування потягів через закінчення літнього сезону

львівська залізниця

У зв’язку із завершенням найактивнішого сезону літніх перевезень, на Львівській залізниці відбудуться деякі зміни у графіку руху поїздів.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Зокрема, з 15 вересня потяг №97 сполученням Київ-Ковель відправлятиметься з Києва о 21:30 (замість 19:54) та прибуватиме в Ковель о 7:35 (замість 6:00).

Також з 3 жовтня в складі поїзда Москва-Софія буде курсувати безпересадковий вагон №15 сполученням Львів-Софія. Зі Львова вагон відправлятиметься по вівторках, п’ятницях і неділях, а з Софії – по понеділках, середах і суботах. Курсуватиме вагон трохи більше трьох місяців – до 12 грудня.

Нагадаємо, із новим графіком руху на 2014-2015 роки Львівська залізниця призначила нові безпересадкові та причіпні вагони зі Львова та Чернівців до Варни, які курсували протягом літнього періоду. Цілорічно ж тричі на тиждень безпересадковим вагоном пасажири сталевої магістралі можуть комфортно дістатись зі Львова у Будапешт.

Додаткову інформацію про розклад руху поїздів можна отримати за телефонами довідкових бюро у Львові 226-19-03, 226-20-68 та 226-15-95.

Нагадаємо, курсування потяга Кременчук – Львів продовжено до кінця осені.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.