Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 11 вересня 2014, 17:05

Є багато людей, гідних депутатства, – Садовий про 50-те місце в списку "Сапомопомочі"

Андрій Садовий

Мер Львова Андрій Садовий мотивував своє 50-те місце в списку його партії "Об'єднання "Самопоміч" тим, що є багато людей, які заслуговують на депутатський мандат, і їх потрібно просувати. 

Про це він повідомив в ході прес-конференції з нагоди відкриття Форуму видавців у Львові.

"Тому що є багато гідних людей, задача яких заштовхнути у Верховну Раду. Тому що вони працюватимуть краще, якісніше, вони мають відповідний фах. Якщо подивитесь на тих колег, як із Реанімаційного пакету реформ, вони не маючи повноважень, не маючи бюджетних коштів, вони працюють над законами. Вони роблять цю роботу, яку депутати мають робити", сказав мер Львова.

"Краще хай вони стануть депутатами, і я переконаний, що вони будуть це робити, тому що вони сьогодні без повноважень це роблять. А ті, що рвуться в депутати, нічого не робили і нічого не роблять", резюмував Садовий.

Нагадаємо, представники партії "Воля" та добровольчого батальйону "Донбас" вирішили йти на парламентські вибори спільно з партією "Об'єднання "Самопоміч". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.