Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

призначення

blog.commonfloor.com

П'ятниця, 12 вересня 2014, 13:40

Заступником прокурора Львівщини призначено прокурора, якого підозрювали у кришуванні кривдника журналіста

призначення

Заступником прокурора Львівської області призначено Мирона Тиховського.

Про це повідомляється на сайті Генпрокуратури.

ЗМІ підозрювали Тиховського у "кришуванні" представника організації Партії Регіонів у Львові Івана Тицейка, який побив журналіста "Дорожнього контролю" Ярослава Пораду та його дружину. Відео про побиття зняв 24-й канал.

Як розповів Варіантам Ярослав Порада, він підозрює Мирона Тиховського у причетності до блокування справи про побиття. Наприклад, за словами журналіста, слідчі кваліфікували побиття на "нанесення тілесних ушкоджень", хоч насправді дії Тицейка підпадають під статтю №296 КПК (хуліганство).

Крім цього, дружині Поради під час допиту намагалися вручити підозру про побиття Івана Тицейка. Як стверджує журналіст, вручення відбулося з порушеннями кримінально-процесуального кодексу. 

Журналіст зазначив, що справа про побиття наразі знаходиться в суді.

Додамо, що Ярослав Порада був відомий завдяки відстоюванню прав автомобілістів та боротьбою із свавіллям львівського ДАІ. Раніше журналіст висловлював думку, що вручення підозри є способом залякати його з сім'єю, аби він перестав допомагати Євромайдану та Автомайдану.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.