Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Standard

telegraph.co.uk

Понеділок, 15 вересня 2014, 12:30

Standard & poor's підтвердило стабільний фінансовий рейтинг Львова

Standard

Міжнародне рейтингове агентство Standard & poor's 12 вересня 2014 р. підтвердило рейтинг українського міста Львова на рівні CCC/uaB- зі стабільним прогнозом. 

Про це повідомляє прес-служба агентства, передає РБК-Україна.

"За нашими оцінками, фінансові показники Львова відповідають очікуванням нашого попереднього базового сценарію. Крім того, місто стійко демонструє готовність своєчасно погашати прямий борг", - йдеться в звіті агентства.

При цьому S&P підкреслюють, що обмежують рейтинг міста рівнем суверенних кредитних рейтингів України за зобов'язаннями в іноземний валюті, а "стабільний" прогноз по рейтингах Львова відображає аналогічний прогноз по рейтингах країни.

Нагадаємо, в середині липня 2014 р. міжнародне рейтингове агентство Standard & poor's підвищило прогнози по рейтингу українських міст Києва, Львова, Дніпропетровська та Івано-Франківська з "негативного" до "стабільного".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.