Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

колектор

odessanews.biz

Понеділок, 15 вересня 2014, 14:22

Винники погодили передачу колектора Львову, який потребує ремонту на 1 млн грн

колектор

Винниківська міська рада погодила передачу територіальній громаді Львова напірного колектора, який протікає та спричиняє сморід у Львові.

Таке рішення ухвалили сьогодні, 15 вересня, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Винниківської міської ради, передає прес-служба Винниківської міської ради.

Львівська міськрада звернулася з проханням погодити передачу каналізаційного колектора від КНС-2 Винник до КОС м. Львова. У Львові порахували, що вартість ремонту колектора становить близько одного мільйона гривень.

Винникам передали цей колектор, нібито на баланс, коли він був ще не готовий та не було схеми цього колектора, відтак Винники не могли взяти його у експлуатацію.

«В нас є виграні справи в судах, які підтверджують, що колектор не наш. Це рішення формальне, адже ми не передає зі свого балансу колектор, а просто ухвалюємо те, що Львівська міська рада бере на свій баланс колектор біля Винник» – коментує виникнувши ситуацію заступник голови м.Винник Олег Шевчук.

Нагадаємо, Львівська міська рада заявляє, що сморід у Львові спричинений аварійним колектором біля Винник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.