Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

південний

Понеділок, 15 вересня 2014, 15:17

Майже 42 тисячі гривень зібрали під час благодійних змагань з танців на «Південному»

південний

Майже 42 тисячі гривень вдалося зібрати цієї суботи, 13 вересня, у спортивному комплексі «Грація» на «Південному» під час благодійних змагань з бальних танців.

Захід організували танцювальні клуби Львівської області спільно із спортивним комплексом «Грація» задля підтримки українських військових, інформує прес-центр ТВК «Південний».

Як розповіла директор спорткомплексу «Грація» Ганна Лащук, з ініціативою допомогти захисникам України виступили практично усі танцювальні клуби Львова: «Едельвейс», «Фокстрот», «Лідер», «Аеліта», «Вікаданс», «Діадема», «Фламінго», «Динамо» та інші, а також танцювальні клуби Тернопільської області. Хореографи вивели на паркет своїх вихованців, натомість усі відвідувачі, які придбали вхідний квиток на змагання, автоматично ставали благодійниками.

Ініціатори заходу висловлюють подяку: компанії " FAT SOUND - Світло, Звук, Сцена", фотостудії "АРДАН", Віталію та Надії Ткаченко, Компанії "Grand Amour", реєстраційній комісії, ТРК "Львів", Гарнізонному Храму Святих Апостолів Петра і Павла та отцям Степану й Андрію, п. Ірені Бусь, а також ведучій, звукорежисеру, співорганізаторам та учасникам заходу. Окрема подяка - Андрію Поливці за організацію акції.

Зібрані кошти передано у Гарнізонний Храм Святих Апостолів Петра і Павла.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.