Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

img.20.ua

Четвер, 14 червня 2012, 12:41

У Львові ДАІ затримало трьох водіїв із підробленими перепустками Євро-2012

Вчора, 13 червня, працівники Державтоінспекції Львівської області викрили три факти використання підроблених перепусток. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Один із водіїв-порушників намагався скористатись фальшивкою, аби заїхати на територію пішохідної зони у Львові. Документ, прикріплений на лобовому склі автомобіля «БМВ», викликав підозри у правоохоронців – перепустка виявилася підробкою. Львів'янина та його автомобіль одразу ж доправили до райвідділу.

Спробував скористатись "липовим" документом також водій автомобіля «Шевроле Авео», 28-річний львів'янин. Чоловік хотів потрапити у центральну частину Львова, на площу Соборну, куди у день матчу Євро-2012 заїзд для приватного автотранспорту був обмеженим. Водій пред'явив співробітникам ДАІ перепустку, що начебто надавав йому право заїзду у пішохідну зону. Проте цей «документ» суттєво відрізнявся від оригінального, тому про походження своєї перепустки він пояснював уже у районному відділі міліції.

Ще один порушник, 29-річний львів'янин намагався заїхати за підробленою перепусткою на стадіон «Арена Львів», на територію VIP-стоянки. Працівники ДАІ відразу помітили, що з документами у чоловіка не все гаразд. Порушнику довелось писати пояснення у райвідділку. За цим фактом також проводиться перевірка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.