Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

барком-кажани

прес-служба ВК "Барком-кажани"

Вівторок, 16 вересня 2014, 11:58

Львівські «кажани» повернулися з волейбольного турніру у Польщі

барком-кажани

Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» повернулися з польського Островеку. Там, впродовж 12-14, відбувся товариський волейбольний турнір. 

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

На змаганнях у Польщі було представлено 5 команд, серед яких лише одна українська – «Барком-Кажани» та 4 польські: ?lepsk Suwa?ki, KS Camper Wyszków, KPS Siedlceта Pekpol Ostro??ka.

Хоча вибороти перемогу львів’янам не вдалось ( «кажани» отримали кубок за п’яте місце), досвід гри у міжнародному турнірі львів’яни таки здобули. А це, як наголосив президент ВК «Барком-Кажани» Олег Баран, має для команди колосальне значення.

За підсумками змагань найкращим гравцем команди ВК «Барком-Кажани» під час польського турніру визнали Мар’яна Кадюка.

«Це були досить насичені змагання, «кажани» отримали неоціненний досвід. Для того, щоб команда йшла до лідерства – потрібно пережити і програші», - підкреслив головний тренер ВК «Барком-Кажани» Владислав Лазарчук.

Одразу після Польщі, львівські «кажани» вирушать до Румунії. Там наприкінці тижня львів’яни візьмуть участь у ще одному турнірі.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.