Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

i.obozrevatel.ua

Четвер, 14 червня 2012, 12:52

Екс-заступника голови Львівського обласного територіального відділення АМКУ судитимуть за одержання хабара у 5 тис. грн.

Прокуратура Львівської області скерувала до суду кримінальну справу стосовно колишнього заступника голови Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету, який вимагав та одержав 5 ти. грн. хабара. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Управлінням нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури Львівщини завершено досудове слідство у кримінальній справі про обвинувачення у хабарництві колишнього заступника голови Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету.

Посадовець за зменшення нарахованих Комітетом штрафних санкцій за порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції вимагав та одержав 5 тис. грн. хабара.

На даний час, він перебуває під вартою, на усе його майно в сумі понад 100 тис. грн. накладено арешт.

Відповідальність за такі протиправні діяння передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, з позбавленням права обіймати керівні посади на строк до 3 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.