Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

mathforgrownups.com

Середа, 17 вересня 2014, 09:44

На Львівщині горіла нітроцелюлоза через ДТП фури

пожежа

Вчора, 16 вересня близько 10.00 в с. Наконечне Друге Яворівського району на автодорозі «Львів – Краковець» водій великовантажного автомобіля «Volvo FH 12420», який рухався у напрямку м. Львова, не впорався з керуванням на повороті та допустив перекидання причепу.

Про це повідомив Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Автомобіль перевозив вантаж нітроцелюлози у порошку розфасований у 160 картонних бочок ємністю по 100 кг кожна.

Внаслідок ДТП було пошкоджено 140 бочок, вміст яких висипався на проїжджу частину дороги і узбіччя та зайнявся на площі 72 м2. Об 11.08 силами двох пожежно-рятувальних відділень ГУ ДСНС України у Львівській області пожежу ліквідовано, проведено очистку полотна дороги.

Загиблих та травмованих внаслідок події немає. Представниками перевізника, які прибули на місце аварії, проведено очистку території від залишків порошку, пошкодженої тари та продуктів горіння. За інформацією голови Наконечнянської сільської ради претензій від мешканців села до перевізника немає.

На час проведення робіт з ліквідації наслідків аварії рух автотранспорту проводився в об’їзд населеного пункту і був відновлений за основною схемою о 12.00.

Причини події встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.