Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

банк старокиївський

economics.unian.net

Середа, 17 вересня 2014, 12:06

Нацбанк просять ліквідувати ПАТ «Старокиївський банк»

банк старокиївський

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб звернувся до Національного банку України з пропозицією про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ «Старокиївський банк».

Про це повідомила прес-служба Фонду.

Зокрема, 1 вересня 2014 року було прийнято рішення про зміну способу виведення ПАТ «СТАРОКИЇВСЬКИЙ БАНК» з ринку на ліквідацію неплатоспроможного банку з відшкодуванням з боку Фонду коштів за вкладами фізичних осіб.

З огляду на необхідність завершення Фондом повного технологічного циклу формування переліку вкладників, які мають право на відшкодування в період ліквідації банку, з 12.09.2014 призупинились виплати коштів вкладникам ПАТ «СТАРОКИЇВСЬКИЙ БАНК» через відділення ПАТ «БАНК «КИЇВСЬКА РУСЬ».

Водночас, Фонд повідомляє, що виплати коштів вкладникам ПАТ «СТАРОКИЇВСЬКИЙ БАНК» поновляться не пізніше семи днів з дня відкликання банківської ліцензії та початку процедури ліквідації, встановленого Національним банком України, і здійснюватимуться вкладникам незалежно від строку завершення дії договору.

Інформацію про дату початку виплат та банк-агент Фонду буде оголошено на офіційному сайті Фонду — www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ «СТАРОКИЇВСЬКИЙ БАНК» — www.oldbank.com, а також буде опубліковано в газетах «Голос України» або «Урядовий кур’єр».

Нагадаємо, раніше неплатоспроможним визнали "Терра банк".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.