Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

економія газу

ikonomiy.ru

Середа, 17 вересня 2014, 13:46

Львівщина планує зменшити споживання газу на 32%

економія газу

Від впровадження заходів, які ними заплановані комунальними теплопостачальними підприємствами Львівщини, можливо зменшити споживання газу на 32% у порівнянні з минулим сезоном.

Про це повідомив директор департаменту ЖКГ Львівської ОДА Андрій Ільків, передає прес-служба адміінстрації.

За словами Ільківа, комунальні теплопостачальні підприємства розробили заходи, які дозволять зменшити споживання природного газу. Це організаційні заходи (неухильне дотримання температурних графіків тощо), технічні (заміна обладнання котелень, тепломереж), тимчасові кризові (зменшення або припинення подачі гарячої води), переведення на альтернативні види палива.

Як повідомив голова правління ПАТ «Львівгаз» Володимир Зленко, на підприємстві створено антикризовий штаб оперативного реагування, який відповідатиме за надійне постачання газу споживачам в осінньо-зимовий період 2014-15 років. «Підприємство, як оператор, до проходження опалювального періоду готове повністю,»- сказав Володимир Зленко.

Крім цього, заради економії у закладах освіти збільшують тривалість канікул.

«Різні території мають різні плани. Дехто робить канікули у жовтні – листопаді. Це також прийнятна практика. Якщо технічно прораховано, що буде більша економія газу саме в цей період часу, а не в зимовий, як роблять більшість навчальних закладів, то це доцільно», – зазначила директор департаменту освіти Львівської ОДА Олександра Небожук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.