Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

dt.ua

Четвер, 18 вересня 2014, 12:06

У 124-му окрузі на Львівщині зареєструвалися уже 3 кандидати

вибори

Три кандидати зареєструвалися для участі у виборах на одномандатний виборчий окрузі №124  (Червоноград, Сокальський р-н, частина Кам’янка-Бузького р-ну).

Відповідна інформація розміщена на сайті Центральної виборчої комісії.

Зокрема, 15 вересня самовисунувся заступник директора ДП "Львіввугілля Сергій Руденко, безпартійний, проживає в місті Червоноград. У передвиборчій програмі Руденко обіцяє зберегти діяльність існуючих шахт на Сокальщині. Крім цього, кандидат планує повернути в державну власність з подальшою передачею на баланс ДП «Львіввугілля» збагачувальної фабрики «Червоноградська». Руденко обіцяє також, що добиватиметься виділення державних коштів для завершення газифікації населених пунктів Сокальського та Кам’янка – Бузького району.

15 вересня у 124-му окрузі партія "Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)" висунула кандидатом Ігоря Новосада – члена партії, тимчасово безробітного. Новосад в окрузі обіцяє закінчити проекти санації лікарень міста Сокаля та Червонограда, провести кардинальну реконструкцію комунальних підприємств «Червоноградводоканал» та «Сокальводоканал», залучити кошти на противопаводкові заходи тощо.

16 вересня самовисунувся заступник завідувача Галицького відділення соціальної допомоги вдома Василь Галамай. Кандидат обіцяє сприяти рекреаційному та туристичному розвитку регіону, децентралізації влади, боротьбі з корупцією, розвитку сільського господарства тощо. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.