Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

стаціонарний телефон

pravda.lutsk.ua

Четвер, 18 вересня 2014, 12:15

Тарифи на на стаціонарний телефонний зв'язок зросли на 14-27%

стаціонарний телефон

Від 16 вересня набуло чинності рішення Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) щодо підвищення граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги.

Про це повідомляється на сайті регулятора.

Зокрема, відбудуться наступні зміни тарифів: на міський телефонний зв’язок - збільшення абонплати за користування телефоном для всіх категорій абонентів на 14 %; на сільський телефонний зв’язок – збільшення абонплати за користування телефоном для всіх категорій абонентів на 27 %.

Абонентна плата за користування телефонним апаратом для населення і бюджетних установ міст і райцентрів становитиме 33 грн 26 коп. без погодинної оплати місцевих розмов, і з погодинною оплатою - 29 грн 91 коп. Нова абонплата за місцевий телефонний зв’язок для населення сіл і селищ міського типу складе 26 грн 32 коп. без погодинної оплати і 23 грн. 01 коп. - з погодинною (всі тарифи вказані без ПДВ).

Зростання абонплати встановлено і для небюджетних організацій, яка складе 47 грн 63 коп. без погодинної оплати місцевих розмов, і з погодинною оплатою - 43 грн 08 коп. Для сіл і селищ нова абонплата зросте до 41 грн. 29 коп. без погодинної оплати і 36 грн 15 коп. - з погодинною.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.