Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Фаріон

Четвер, 18 вересня 2014, 17:03

"Свобода" відправила Фаріон, Сех та Тягнибока балотуватися на округах Львівщини

Ірина Фаріон

Ірина Фаріон, Ірина Сех та Андрій Тягнибок балотуватимуться на мажоритарних округах Львівщини від всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Про це повідомляє радіо "Голос Свободи".

Ірина Фаріон висунута на 116-му окрузі (Залізничний район, частина Шевченківського району міста Львова). Нагадаємо, у цьому окрузі балотуватиметься також керівник управління культури Львівської міськради Ірина Подоляк, представник бойкотного руху Олег Радик та керівник "Народної Самооборони" Валерій Веремчук. 

Ірину Сех відправили на 119-ий округ (Бродівський, Буський, Радехівський райони, частина Кам’янка-Бузького району). Тут балотуватиметься також представник "Батьківщини", селищний голова Підкаменя Михайло Чумак.

125-ий округ (Сколівський, Старосамбірський, Турківський райони, частина Самбірського району) "Свобода" віддала брату лідера партії Андрію Тягнибоку.

Нагадаємо, раніше своїх кандидатів по мажоритарці висунула "Батьківщина" та партія "Блок Петра Порошенка". Примітно, що жоден кандидати від Блоку Порошенка та "Свободи" мають різні округи, тому змагатися між собою не будуть.

Нагадаємо, на парламентських виборах у 2012 році ВО "Свобода" по мажоритарних округах Львівщині висунула 4 кандидати: Сех, Фаріон, Тягнибока-молодшого та Михальчишина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.