Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

погрози

novinite.com

Четвер, 18 вересня 2014, 18:29

Депутату Новороздільської міськради погрожували помічники нардепа

погрози

Депутату Новороздільської міськради  та кандидату в нардепи у 123 окрузі Анатолію Шалаєву погрожують помічники одного з народних депутатів.

Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції.

«Я вже близько десяти років піднімаю тему екологічного стану Нового Роздолу і неодноразово писав про вигоду певних людей від нібито покращення екології. І от не так давно син одного народного депутата погрожував мені особисто. У той же день до моєї друкарні (Анатолій – редактор новороздільської газети «Новий погляд. Райони.» - ред.) навідуються правоохоронні органі з якимись перевірками. Гадаю, що це зовсім не збіг. І починаю хвилюватися за життя своє і моїх близьких», - розповів Шалаєв.

За словами Шалаєва, до друкарні приїздили представники фірми «ДВ-Екосвіт», за якою стоять помічники одного з нардепів.

Як уже писали Варіанти, керівниками  "ДВ-Екосвіт-Новий Розділ" є помічники народного депутата, члена комітету Верховної Ради з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, члена ВО "Батьківщина" Лідії Котеляк – Олександр Василенко і Сергій Демич.

Додамо, що Анатолій Шалаєв також є кандидатом у народні депутати України від політичної партії  «Сила людей» у 123 виборчому окрузі (Золочівський, Миколаївський, Перемишлянський райони).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.