Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ярмарок

tyachivnews.in.ua

П'ятниця, 19 вересня 2014, 10:59

У Львові пройде туристичний ярмарок, присвячений промоції українсько-польського прикордоння

Ярмарок

5-6 листопада у львівському Палаці мистецтв відбудеться Ярмарок рекреаційного туризму, присвячений промоції українсько-польського прикордоння.

В ярмарку візьмуть участь 45 експонатів, 30 учасників з Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей України та 15 із Підкарпатського воєводства Польщі.

Проектом передбачено видання рекламних проспектів, каталогу ярмарки, проведення спеціалізованої конференції, забезпечення радіо-реклами, розміщення статей в пресі, рекламних щитів та рекламних плакатів.

Організатори забезпечують проживання і харчування одного-двох учасників від організації (фірми), надають безкоштовно одну забудову, стенд, розміром до 6 квадратних метрів та розміщення інформації в каталозі ярмарки. Проїзд, участь інших учасників здійснюється за власний кошт.

У разі зацікавлення участі в «Ярмарку рекреаційного туризму» прохання надіслати до 6 жовтня анкету-заявку учасника написати на адресу igor@dialog.lviv.ua.

Організатори залишають за собою право відбору учасників ярмарку.
З додаткових питань прохання контактувати за телефонами:
(032) 243-52-97
(050) 370-31-03

Ярмарок проводиться в рамках проекту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу № IPBU.03.02.00-18-832/12 «Транскордонна співпраця для рекреаційного туризму польсько-українського прикордоння» Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 рр. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.