Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

промисловість

socportal.info

П'ятниця, 19 вересня 2014, 13:47

У промисловості Львівщини триває спад виробництва

промисловість

У промисловості Львівщини триває спад виробництва – зниження становило 14,8%.

Про це повідомляє ГУ статистики у Львівській області.

Таким чином, у серпні поточного року, як і в попередні місяці, не вдалось досягнути рівня виробництва продукції відповідного місяця 2013 року.

В результаті у січні–серпні 2014р. порівняно з січнем–серпнем 2013р. випуск промислової продукції зменшився на 3,6%.

Зокрема, у переробнійпромисловості він скоротився на 4,7%, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 5,5%; напідприємствах добувної промисловості і розроблення кар’єрів – зріс на 3,8%.

В Україні обсяг промислового виробництва знизився на 7,8%. Серед регіонів України за темпами зростання промислового виробництва Львівська область посіла 11 місце.

У переробній промисловості порівняно з відповідним періодом минулого року спад промислового виробництва відбувся майже у всіх видах діяльності.

Зокрема, на підприємствах з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів обсяги знизились на 10,7%, з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності – на 8,8%, з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 8,2%, металургійного виробництва, з виробництва готових

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.