Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівські авіалініі

http://dyvys.info

Субота, 20 вересня 2014, 13:02

Працівники «Львівських авіаліній» стверджують, що майно підприємства розкрадається

львівські авіалініі

Керівництво Львівської облради звернулось до прокуратури з проханням відреагувати на заяви працівників ДАП «Львівські авіалінії» щодо розкрадання майна підприємства.

Про це повідомила прес-служба ВО “Свобода”.

Працівники підприємтсва стверджують, що на території підприємства почала працювати ніким не призначена нова ліквідаційна комісія, головою якої є Журавський Максим, а членами комісії –  мешканці міста Луганська, Дніпропетровська, Донецька, - сказано у повідомленні.

«Протягом тижня з нашого підприємства було незаконно у невідомому напрямку вивезено велику кількість державного майна, в тому числі 16 авіаційних двигунів: Д-36, AI-20, AI-24, TA -4B», –  роповідають працівники ДАП «Львівські авіалінії».

На ДАП «Львівські авіалінії» з листопала 2011 року триває процес ліквідації підприємства.  Заборгованість по заробітній платі працівникам підприємства становить близько 6 млн.грн.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.