Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вбивство

volynnews.com

Понеділок, 22 вересня 2014, 12:33

Міліція каже, що на Львівщині лише 6 навмисних вбивств нерозкриті

вбивство

Цього року на Львівщини зареєстровано 46 навмисних вбивств, 40 з них вже розкриті.

Про це на прес-конференції повідомив начальник ГУ МВС у Львівській області Дмитро Загарія, передає кореспондент Варіантів.

"В поточному році вчинено 46 умисних вбивств, це на 10 більше, ніж у минулому році. Наразі нерозкритими залишаються 6 умисних вбивств, по двох є перспектива на розкриття", - зазначив Дмитро Загарія.

Найбільше вбивств вчинено на сімейному побутовому ґрунті, а найчастіше зброєю слугують колючо-ріжучі предмети.

"Сімейно-побутові – 21 вбивство, з метою помсти – 6, з корисливих мотивів 12, на грунті п'янства, хуліганства – 7 умисних вбивств.

В 24-ох випадках вчинялися за допомогою колючо-ріжучих предметів, 15 шляхом ударів підручними предметами (ножиці, сокири, дерев'яні бруски), у п'яти випадках жертви були задушені. Два випадки з використанням вогнепальної зброї.

Загалом, 14 вбивств відбулося під час спільного розпиття спритних напоїв", – розповів начальник ГУ МВС у Львівській області Дмитро Загарія.

Останнє резонансне вбивство було 17 вересня, о 7 ранку біля сміттєвого баку було знайдено на вулиці Мазепи, 31 було виявлено жінку зі зв'язаними руками та ногами, з тілесними ушкодженнями. Особа спочатку не було встановлена, але протягом доби її встановили, нею виявилася 25-річна мешканка Львова. Встановили підозрюваного, який після скоєння вбивства в квартирі, в якій мешкав, з братом-інвалідом вивезли труп і викинули на смітник. Підозрюваний затриманий.

Серед нерозкритих вбивств залишається напад на пункт обміну валют у магазині "Темп" у Франківському районі Львова.

Також цього року розкрили 13 умисних вбивств, вчинених у минулому році.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.