Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

волейбол

super.kg

Понеділок, 22 вересня 2014, 14:35

Львівські "кажани" вибороли бронзу на волейбольному турнірі в Румунії

волейбол

Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» повернувся з румунського міста Пятра Нямц. Впродовж 19-21 вересня львівські волейболісти брали участь у місцевому румунському турнірі – Cupa Municipiului Piatra Neamt.

Про це повідомляє прес-служба ВК «Барком-Кажани».

У волейбольних змаганнях львів’яни помірялися силами із місцевими румунськими командами Unirea Dej, Tricolorul LMV Ploiesti, VCM Piatra Neamt . За підсумками матчу, «кажани» вибороли третє місце, повернувшись в Україну з кубком, почесним дипломом за участь у змаганнях та досвідом ігор у європейських турнірах.На румунський волейбольний майданчик гравці ВК «Барком-Кажани» вийшли під гімн України та з українським прапором.

Перший ігровий день між Tricolorul LMV Ploiesti та ВК «Барком-Кажани» завершився з підсумком 0:3 на користь «кажанів». Другий ігровий день: VCM Piatra Neamt та ВК «Барком-Кажани» – 3:2.Третій ігровий день: Unirea Dej та ВК «Барком-Кажани» - 3:1.

В Румунії львівську команду зустріли з особливою увагою. На запрошення міського голови румунського Пятра Нямц, разом з президентом ВК «Барком-Кажани» Олегом Бараном гравці ВК «Барком-Кажани» побували у мерії румунського міста. У знак подяки і поваги – львів’яни подарували керівництву Piatra Neamt картину зі зображенням Львова.

«Попри те, що населення нашого міста становить 80 тисяч осіб, Пятра Нямц особливу увагу приділяє спортивному життю мешканців. Цей край завжди славився працьовитими людьми, а тепер – і спортивними досягненнями. Ми беремо участь у кубках, змаганнях, матчах тощо, займаючи призові місця. Одне із завдань мерії – допомагати розвитку спорту у регіоні. За останні роки саме у цю галузь ми вклали близько 12 мільйонів євро. Це кошти для будівництва перш за все нових залів сучасного зразка», - наголосив міський голова Piatra Neamt Богдан Пушкаш.

У свою чергу президент ВК «Барком-Кажани» Олег Баран подякував керівництву румунського Piatra Neamt за теплу зустріч та запросив румунських представників відвідати місто Львів.

Додамо, що уже цього тижня гравці ВК «Барком-Кажани» вирушать до Харкова, на Кубок України з волейболу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.