Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

vk.com

Понеділок, 22 вересня 2014, 15:59

Садовий просить узгоджувати з ним розфарбовування Львова у національні кольори

Львів

Міський голова Львова Андрій Садовий попросив усіх активістів, які мають бажання розмалювати у національні кольори турнікети, огородження, мости чи інші речі, звертатись у місто для погодження таких дій. 

Про це передає прес-служба Львівської міськради.

«В мене є велике прохання до львів’ян, які патріотично налаштовані, якщо вони мають додаткові кошти і мають можливість щось пофарбувати, хай прийдуть в мерію, ми скажемо, що треба зробити. Бо коли вони, наприклад, помалювали сьогодні бордюр, завтра дощ, а цей бордюр чи турнікет помальований у кольори національного прапора, на ньому буде бруд – це не красиво, так робити не можна. Це порушення і неповага. Маєте енергію і кошти, прийдіть, ми скажемо, що треба розмалювати», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, у серпні у Львові на вулиці Стрийській розмалювали у патріотичні барви міст, проте лише одну його частину, причому досить халатно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.