Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Понеділок, 22 вересня 2014, 16:29

Кужелюка обурив законопроект про скасування доплат педагогам

Депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк закликає не допустити ухвалення законопроекту «Про удосконалення норм законів з метою забезпечення фінансово-економічної стабілізації в Україні».

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Юрій Кужелюк повідомив, що положення законопроекту передбачають збільшення норми навантаження для вчителів з 18 год. до 20-22 год. на тиждень, вихователів дошкільних навчальних закладів з 30 до 36 год. на тиждень, керівників гуртків до 22 год. на тиждень.

Крім цього, у даному документі передбачається скасування різного роду доплат педагогічним працівникам. А це, на думку депутата, антисоціально.

Кужелюк вважає, що це призведе до погіршення матеріального та соціального становища українських педагогів.

«У той час, коли педагогічні працівники з розумінням ставляться до сучасних труднощів у державі, не вимагають навіть того, що їм належить і масово за рахунок власних коштів допомагають українським Збройним Силам, позиції, які містяться у даному законі, не можна розцінювати інакше, як провокацію, спрямовану на підрив довіри до Української держави», - зауважив Юрій Кужелюк.  

На думку депутата, відповідним законопроектом чиновники хочуть відбудовувати Донбас за кошти українських педагогів. "До впровадження такого роду новацій не додумався жоден попередній режим, в тому числі і режим Януковича", розповів Кужелюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.