Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрафакт

drivee.ru

Вівторок, 23 вересня 2014, 11:51

СБУ виявила на державному підприємстві 5 тонн контрафактного спирту

контрафакт

У Львівській області СБ України спільно з працівниками податкової міліції викрила злочинну схему виробництва контрафактного спирту, налагоджену службовими особами одного з державних підприємств спиртової галузі.

Про це інформує прес-служба УСБУ у Львівській області.

Встановлено, що етиловий харчовий спирт виготовлявся на обладнанні держпідприємства. За вказівкою керівництва заводу готову продукцію вивозили з території підприємства без супровідних документів вантажними автомобілями у спеціальних ємностях.

Співробітники СБ України затримали дві вантажівки, у яких було виявлено понад 5 тисяч літрів етилового спирту.

Крім цього, на території державного підприємства виявлено технологічне устаткування, на якому зловмисники незаконно виробляли контрафактну продукцію. Під час обшуків у помешканнях зловмисників вилучено майже 2 мільйони гривень готівкою.

За фактом розтрати майна державного підприємства стосовно матеріально-відповідальних осіб спиртзаводу зареєстровано кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Зловмисників затримано. Їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.