Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Lviv Fashion Week

handbag.com.ua

Вівторок, 23 вересня 2014, 14:43

Lviv Fashion Week позбудеться світської складової

Lviv Fashion Week

У програмі Lviv Fashion Week весна-літо 2015 не передбачено вечірок та іншого роду розваг, а частину коштів навіть спрямують на допомогу армії.

Про це сьогоні на прес-конференції провідомила одна з організаторів модного заходу Дарія Янковська.

"Ситуація, яка зараз є в каїні, звісно позначилась і на організації закладу і на самих дизайнерах, – каже пані Дарія. - Ми намагались зробити  Lviv Fashion Week максимально робочим і формальним, і ліквідувати його світську складову, тобто не буде жодних вечірок та розважальних заходів. Це будуть лише покази колекцій весна-літо 2015, презентації аксесуарів і статичні презентації. Ми часто чуємо, що зараз не час для розваг, тому хочеться наголосити, що Lviv Fashion Week це не розвага і не концерт, це  в першу чергу світова бізнес-модель. Вона допомагає дизайнерам заробити, а, отже, дати фінансову можливість допомогти армії".

У рамках заходу, 5 жовтня, пройде благодійний показ, вхід на який буде платним. Вартість квитків стартуватиме від 150 грн. Розпорядником збору коштів є громадська ініціатив "Допомога Армії України".

Цьогоріч Lviv Fashion Week триматиме з 3 по 5 жовтня, тобто три дні замість звичайних п'яти. 

Основними локаціями стануть: готель "Жорж", дворик "Львівської копальні кави", кав'ярня "Glory Cafe", галерея "Опер Пассаж", та Західно-Український автомобільний дім Mercedes-Benz.

Організатори прогнозують, що в нових колекція весна-літо 2015  будуть присутні тенденцій етно і мілітарі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.